Eiwitdieet

Het Vitadis eiwitdieet

Als er een dieet is dat de afgelopen jaren tot veel resultaat heeft geleid, is het ongetwijfeld het eiwitdieet. En daarin is het eiwitdieet van Vitadis de koploper.

Dit zeer vriendelijke dieet spant alle andere diëten al jaren naar de kroon. Bekende Nederlanders (waaronder Jochem Myer) hebben het dieet geprobeerd en zijn er zeer succesvol mee afgevallen.

Het Vitadis eiwitdieet kan jou 1 tot 2 kilo per week doen laten verbranden.

 

Wat is een eiwitdieet?

Ons lichaam heeft elke dag voedingsstoffen nodig om te kunnen functioneren. Die voedingsstoffen worden uit voeding gehaald. We hebben het over:

  • Koolhydraten
  • Vetten
  • Eiwitten

Een eiwitdieet onderstreept het belang van eiwitten en zorgt ervoor dat de balans waarin je eiwitten binnenkrijgt wordt verhoogt. Je verdringt koolhydraten en vetten meer naar de achtergrond en gaat meer eiwitten eten.

 

Vitadis Slanker Leven Plan 2.0Eiwitten zorgen dat je afvalt

De eiwitten doen heel veel in het afvalproces. Ze zorgen namelijk letterlijk dat je afvalt. Doordat je eiwitten eet, zit je sneller vol. Je hebt minder koolhydraten en vetten nodig, waardoor je lichaam de opgeslagen vetten en koolhydraten gaat verbranden.

Daarbij kost het je lichaam heel veel energie om een eiwit af te breken (en eiwitten worden niet opgeslagen als vet!) en val je op die manier dus nog meer maf.

 

Eiwitten maken je spieren sterker

Wat eiwitten nog meer doen is je spieren sterker maken. Kapotte spieren worden hersteld door eiwitten. Hoe meer eiwitten er in je lichaam aanwezig zijn, hoe meer eiwitten er naar je spieren toe kunnen en hoe sterker en groter je spieren worden.

Spieren verbruiken op hun beurt ook weer energie. Wanneer je dus eenmaal over spiermassa beschikt, gaat het afvallen nog sneller. Je zou kunnen zeggen dat het (bijna) vanzelf gaat!

 

Vitadis

Het Vitadis dieet is een eiwitdieet. Dat betekent dat alles wat je via Vitadis eet en drinkt gebaseerd is op bovenstaande theorie.

En die werkt.

Want de afgelopen jaren zijn al meer dan 40.000 mensen succesvol met Vitadis afgevallen. Ze hebben meer eiwitten gegeten en hielden zich aan de voedingsschema’s van het dieet.

Ook jij kan met die voedingsschema’s aanzienlijk veel afvallen.

Met Vitadis krijg je niet alleen voedingsschema’s en boeken met recepten in huis, maar ook de boodschappen kunnen bij jou thuis bezorgd worden. Met andere woorden: je hoeft de deur niet meer uit om af te vallen!

 

Begeleiding

Ook biedt Vitadis een zeer goede begeleiding aan de personen die met haar dieet willen afvallen. Je persoonlijke coach houd je voornamelijk via WhatsApp of de mail op de hoogte van je vorderingen. Maar je coach is ook altijd te benaderen voor vragen over recepten of over je gewicht.

Gebruikers vinden die service heel erg belangrijk én motiverend. Juist doordat er een persoonlijke coach met je meekijkt, ben je geneigd hard je best te doen.

 

Probeer Vitadis met korting

Het Vitadis dieet is erg populair. We willen je graag de kans geven om Vitadis met korting uit te proberen. Ga via onderstaande button naar de website om meer over Vitadis te weten te komen en ontvang direct 60% korting op je eventuele bestelling. Maar dat is niet alles: als je nu bestelt blijft die 60% korting geldig op alle volgende bestellingen die je doet.

Bezoek Vitadis vandaag nog.

Bezoek Vitadis Slanker Leven 2.0