Train je billen

Billen trainen

Wil jij strakkere, rondere of grotere billen? Dan moet je je billen gaan trainen. Er zijn talloze oefeningen die jou daarbij kunnen helpen. Let er wel op dat niet alle oefeningen voor strakkere billen ook helpen om grotere billen te krijgen.

In dit artikel leggen we de werkwijze graag aan je uit.

 

Ken je doel

Het belangrijkste is dat je weet wat je doel is. In dit artikel maken we dan ook onderscheid in de volgende doelstellingen:

  • Strakkere billen
  • Rondere billen
  • Grotere billen

Hieronder lichten we de belangrijkste tips kort toe.

 

Strakkere billen

Wanneer je op zoek bent naar strakkere billen, ben je eigenlijk ook heel erg bezig met afvallen. Je wil namelijk het vet dat zich rond en op je billen heeft opgehoopt gaan laten verdwijnen. Daardoor worden je billen minder vet en dus strakker.

Je zal bij strakkere billen dus zowel moeten gaan trainen als op je voeding gaan letten. Dat betekent: minder vette producten eten en ook minderen met koolhydraten, maar wel meer eiwitten eten.

 

Rondere billen

Als je rondere billen wil, is het juist van belang om je volume te behouden. Je moet dus niet teveel afvallen, maar wel zorgen dat het vet wordt omgezet in spiermassa. Dat is een ingewikkeld proces, waarbij je veel gerichter zal moeten trainen. Oefeningen die gericht zijn op vetverbranding zijn in mindere mate aan jou besteed. Beter is het om je te richten op oefeningen die je billen verstevigen.

Bij rondere billen moeten we ook nog het onderscheid maken tussen mensen die rondere billen willen zonder dikkere bovenbenen of met dikkere bovenbenen. Het is namelijk nog moeilijker om je billen te trainen en ronder te maken zonder je bovenbenen daarvoor te belasten (met het gevolg dat die ook groter worden).

Grotere billen

Wanneer het je doel is om grotere billen te trainen, moet je juist een dieet gaan volgen waarmee je wel aankomt. Je zal vetmassa op moeten gaan hopen bij je heupen en billen. Op die manier breng je daar meer volume naar toe.

Natuurlijk is het niet je bedoeling op dikkere billen te krijgen. Je zal dus ook flink aan de bak moeten met oefeningen om je bilspieren te trainen en te verstevigen.

Grotere billen vormen net als rondere billen een grotere uitdaging dan het verkrijgen van strakkere billen.

 

Hulp bij het verkrijgen van strakke billen

Wanneer je strakke billen wil krijgen en daarbij de hulp van een professional kunt gebruiken, raden we je aan om een professionele training te volgen. Dat is een kleine investering, maar levert je wel de volgende voordelen op:

  • Je traint doelgericht met oefeningen die je gegarandeerd helpen om strakkere billen te krijgen;
  • Je krijgt meer informatie over wat je wel en niet moet eten;
  • Je krijgt kant-en-klare schema’s die je leiden in wat je moet gaan doen;
  • Je weet precies waar je aan toe bent en wanneer je resultaten mag verwachten;
  • Je hebt iemand om op terug te vallen als resultaten uitblijven.

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te voeren, want er is al een bewezen methode. De Strakke Billen Training van Nick de Zeeuw is een bestseller onder voornamelijk vrouwen die strakkere billen willen hebben. Wil jij er meer over weten? Ga dan naar de website van Nick de Zeeuw en ontdek zijn training.

Bezoek de Strakke Billen Training