Be-Slank

Be-Slank: gewicht verliezen met eiwitrijke shakes en vervangmaaltijden

Je zal waarschijnlijk niet al te verbaasd reageren wanneer ik je vertel dat gewicht verliezen niet altijd makkelijk is. We weten allemaal dat een evenwichtig dieet met kleinere porties en veel groenten en fruit waarschijnlijk de beste manier is om af te vallen. Maar de motivatie en de tijd ontbreekt en soms voel je je niet lekker in je vel. Dus ga je op zoek naar een snelle, makkelijke oplossing.
Producenten van dieetvoeding beloven je de wereld. Het is snel, makkelijk en bovendien nog gezond ook. Je beseft ergens wel dat dat te mooi is om waar te zijn. Toch hoeft een keuze voor snel resultaat geen foute keuze te zijn. Het kan net dat duwtje in de rug zijn dat je nodig hebt om iets te veranderen in je leven. Zelfs het Nederlandse voedingscentrum, een organisatie die de Nederlander informeert over gezonde voeding, stelde vast dat je op een verantwoorde manier kan afvallen met behulp van dieetvoeding. Dan moet je wel voldoende groenten en fruit blijven eten. ( http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/dieetvoeding.aspx)

Dieetvoeding met eiwitten: hoe werkt het?

Het principe is eenvoudig: in plaats van een ontbijt of een middagmaal neem je een shake of een maaltijdreep. Deze bevatten eiwitten en vezels zodat je een voldaan gevoel krijgt, maar ze bevatten veel minder calorieën dan een gewone maaltijd. En omdat je minder calorieën opneemt, verlies je gewicht. Je hoeft verder geen porties te wegen of eetdagboeken bij te houden. Alles is klaar voor gebruik.
De meeste producenten voegen bovendien vitaminen en mineralen toe. Het is niet aan te raden om alle maaltijden te vervangen door deze dieetproducten, maar zolang je aanvult met maaltijden met weinig koolhydraten en veel groenten en regelmatig een stuk fruit als tussendoortje neemt, kan je op korte tijd gewicht verliezen zonder risico’s voor je gezondheid.
Op korte termijn is een dieet met vervangmaaltijden makkelijk vol te houden en je ziet snel resultaat. Het probleem is dat je voedingsgewoonte niet veranderen. Na een tijdje schakel je terug over op gewone maaltijden en binnen de kortste keren komen de kilo’s terug. En voor je het weet krijg je het bekende jojo-effect. Traag afvallen door gezonde maaltijden, kleine porties en voldoende lichaamsbeweging is dus een betere manier om af te vallen. Maar dat wist je al.

Waarom Be-slank?

Er zijn verschillende merken met dit soort dieetvoeding op de markt. De belangrijkste factoren in jouw keuze zullen waarschijnlijk smaak, kwaliteit en prijs zijn. Be-Slank is een Nederlandse producent die inzet op kwaliteit en variatie.

Wat zijn de voordelen van Be-Slank?

  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Een ruime keuze aan smaken
  • Minder toegevoegde suiker in vergelijking met andere merken
  • Shakes met een blend van 6 verschillende eiwitten

Bovendien heeft Be-Slank ook producten in zijn assortiment die geschikt zijn voor mensen met een glutenintolerantie. En de shakes kunnen gebruikt worden met sojamelk of lactosevrije melk. Zo kunnen ook mensen met voedselintoleranties zonder problemen gewicht verliezen met de producten van Be-Slank.